Anàlisi, Aigua, Laboratori, Lleida,Mollerussa, Pla d’Urgell, Catalunya, Aragón, La Franja, Assessorament, Medi Ambient, Cromatografía, DUCA, Depuració, Gasos, Sòls, Fangs, Purins, Caracterització, Residus, Contaminants, Microbiologia, Legionella, Compostos orgànics, Mostrejador, Tomamostres, Potabilitat, Aigües de consum, Aigües subterrànies, Aigües de procés, Aigües d’ús públic, Pous, Piscines, Basses, Reg, Circuits, Torres refrigeració, Evaporadors, Fonts, EDAR, Estudis, Biològics, Físico-químics, Recursos hidrològics, Matèries Inhibidores, Toxicitat, Microtox, Tramitacions, Subvencions, Consultoria, FormacióPágina en Castellano

Propers cursos en programació

Per a rebre més informació sobre algun dels cursos programats i/o de la formació prevista, podeu enviar-nos les vostres dades a través de CONTACTE i us enviarem la informació desitjada.

 
Ampliació ENAC 17025
Estem molt contents de poder compartir amb vosaltres la recent ampliació del nostre abast d’acreditació ENAC 17025 nº1176/LE2248, amb noves matrius i paràmetres. Més informació en aquest mateix enllaç.
Curs de Prevenció i Control de la Legionel·losi.
Us volem informar que del 22 al 26 d'Octubre de 2018, impartirem el curs de Prevenció i Control de la Legionel·losi i el curs de renovació de Prevenció i Control de la Legionel·losi. Tota la informació la trobareu en aquest mateix enllaç.
CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS
Impartit per ILERSAP, el nostre laboratori d’anàlisis d’aigües i agroalimentari està homologat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a Entitat de Formació de Manipuladors d’Aliments (EFMA). El curs s'imparteix de forma habitual a les nostres instal·lacions de Lleida, però el nostre equip tècnic amb experiència en higiene alimentària també es pot desplaçar fins al seu local pe ...

 

Tel.: 973 19 45 10
Fax: 973 19 45 11
ilersap@ilersap.com